Hej!


Här är medlemmarna i Bjuvs Dragspelsklubb för nuvarande och vi är ett himla glatt gäng som på hobby nivå försöker glädja både andra och oss själv! Alla har ju många musikaliska år på nacken så det finns ett gediget kunnade ibland oss som också färgar våra rep och spelningar!Ingrid Karlsson - Dragspelare och klubbens ordförande


Ingrid är vår ordförande och är den förutom undertecknad som har varit med längst i klubben. Henne kan ni kontakta via "kontaktpersoner" om ni vill anlita oss för någon spelning! Ni kan naturligtvis fråga någon av oss andra också men det är lättare att hålla reda på om det inte är allt för många om det.


Ingrid Wramborg - Dragspelare


Ingrid är också en dragspelare med goda relationer som undertecknad till den härliga 50-60 tals popmusiken och vi delar gärna våra erfarenheter i det musikaliska genret! Hon är också vår nya kassör då Siv Seth, en av de äldsta medlemmarna har tagit en time out.


Christel Svensson - Dragspelare (sång)


Christel, hemmavarande i Ekeby och är kantor i Ekebys kyrka till vardags. Är också körledare i kyrkokören.


Ola Ekdahl - Sång, (gitarr, mandolin)


Ola är vår nya sångare och spelar även gitarr och mandolin vid behov. Han ger sig ikast med det mesta och är också duktig på det!


Andy Törnqvist - Dragspelare


Andy är en dragspelare som undertecknad är en gammal vän och musikerkollega till. Vi har en trevlig musikalisk historia ihop och jag tycker personligen att det är jättekul att att Andy kommit med, som vi också har försökt övertala i några år nu!


Monika Fredriksson - Dragspelare


Monika är en mångsidig musiker som både spelar dragspel, trumpet och sjunger. En synnerligen kompetent musiker alltså!


Bo Andersson - Gitarr, (bas, ljud)


Bosse är vårt tekniska geni och är också en väldigt duktig gitarist och bassist. Han är ovärderlig när det gäller det tekniska över huvud taget. Skönt att ha den killen bredvid!


Christer Hall - Gitarr (webmaster, trummor)


Christer, (undertecknad) är gitarristen i gänget och tillika webmastern för det hela. Har hängt med ett bra tag i orkestern. Finns också under "webmaster", lite utförligare.


Knut Johansson - Bas


Knut är en nygammal medlem som kommit tillbaks igen som bassist. Många av er känner kanske igen honom som musik-journalist i Helsingborgs Dagblad, då främst med inrikning på jazz.
Knut har också lirat dansmusik, delvis på heltid och kortare tid spelat i rockgrupp där instrumentet var trummor. Ingick med bas i blues- och folkgruppen Piedmont Project som släppte en CD 2006. Mångsidig med andra ord!


Lennart Persson - Trummor


Lennart är vår nya trumslagare och med honom så anser vi att vårt komp har blivit komplett. Det har varit lite rundgång genom åren med kompet men nu känns det som om det liksom trillat på plats!