Våra medlemmar i den ordning som ses
uppifrån och ner från vänster;
Klicka på namnen så hittar du vem det är!


Ingrid Karlsson
Bo Andersson
Christer Hall
Andy Törnquist
Matts Persson
Monika Fredriksson
Bo Wikström
Christel Svensson
Lennart Persson

Hej!


Här är medlemmarna i Bjuvs Dragspelsklubb för nuvarande och vi är ett himla glatt gäng som på hobby nivå försöker glädja både andra och oss själv! Alla har ju många musikaliska år på nacken så det finns ett gediget kunnade ibland oss som också färgar våra rep och spelningar!Ingrid Karlsson - Dragspel och klubbens ordförande


Ingrid är vår ordförande och är den förutom undertecknad som har varit med längst i klubben. Henne kan ni kontakta via "kontaktpersoner" om ni vill anlita oss för någon spelning! Ni kan naturligtvis fråga någon av oss andra också men det är lättare att hålla reda på om det inte är allt för många om det.


Matts Persson - Dragspel


Matts är en dragspelare som är vårt senaste tillskott i klubben.
Han är ifrån Ängelholm som gärna väljer tidlös
underhållningsmusik som låter bra på dragspel.
Har spelat i olika dragspelsklubbar och konstellationer genom åren..


Christel Svensson - Dragspel, sång


Christel, hemmavarande i Ekeby och är kantor i Ekebys kyrka till vardags. Är också körledare i kyrkokören.


Andy Törnqvist - Dragspel, sång


Andy är en dragspelare som undertecknad är en gammal vän och musikerkollega till. Vi har en trevlig musikalisk historia ihop och jag tycker personligen att det är jättekul att att Andy kommit med, som vi också har försökt övertala i några år nu!


Monika Fredriksson - Dragspel, trumpet och sång


Monika är en mångsidig musiker som både spelar dragspel, trumpet och sjunger. En synnerligen kompetent musiker alltså!


Bo Andersson - Gitarr, (bas, ljud)


Bosse är vårt tekniska geni och är också en väldigt duktig gitarist och bassist. Han är ovärderlig när det gäller det tekniska över huvud taget. Skönt att ha den killen bredvid!


Christer Hall - Gitarr (webmaster, trummor)


Christer, (undertecknad) är gitarristen i gänget och tillika webmastern för det hela. Har hängt med ett bra tag i orkestern. Finns också under "webmaster", lite utförligare.


Bo Wikström - Bas, sång


Bosse Wikström har ersatt Knut Johansson på bas och är en mycket kompetent musiker. Han spelar även i Quidinge Country Rockers tillsammans med sin bror Bengt Wikström som även hoppar in och hjälper oss emellanåt


Lennart Persson - Trummor


Lennart är vår trumslagare med anor ifrån både blåsmusik och storband. med honom anser vi att vårt komp tillsammans med Bo W har blivit komplett. Det har varit lite rundgång genom åren med kompet men nu känns det som om det liksom trillat på plats!